Plikytai tėšlai: (stiklinė apie 200 ml.)
Įkaitiname orkaitę iki 210 °C. Skardą išklojam kepimo popieriumi,ir konditeriniu švirkštu ar šaukštu deliojame ,maždaug graikinio riešuto dydžio ,pyragaičius.
Kepam apie 20-30min. iki kol gražiai paruduos.
Kremas:Maisto smulkintuvo ar mikserio pagalba suplakame visus kremui skirtus ingredientus. Kremas turi gautis vienalytis, be varškės gumuliukų.
Konditerinio švirkšto pagalba kremu užpildome iškepusius pyragaičius. Kuo kremo daugiau, tuo skaniau.
Skanaus :))
Receptą radau Čia :)
Patarimai/pastebėjimai: Kremo patariu pasidaryti daugiau, kadangi man jo pritrūko, kad būtu užpildyti visi pyragaičiai. Gal dėl to,kad naudojau neriebią grietinėlę.
Taip pat į tą varškės kremą galite įdėti uogienės. Tikrai skanu.
Ir laikant ilgiau patarčiau uždengti plastikiniu maišeliu, nes po nakties pyragaičiai tampa kieti.
Ką pakeisčiau: Kita syk daryčiau juos tiesiog didesnius. O daugiau nieko, nes ištiesų paprastai pagaminami ir skanus plikyti sausainukai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą