2014 m. lapkričio 14 d., penktadienis

Jogurtinis obuolių pyragas



Reikės: 
  • 3  obuolių (dėjau 4);
  • 250g natūralaus jogurto (dėjau 300g braškinio);
  • 5 v.š. cukraus;
  • 3 nemažų kiaušinių;
  • 1a.š. vanilės ekstrakto;
  • 150 ml miltų (dėjau 200);
  • 1a.š. kepimo miltelių;
  • Smulkintų migdolų (pabarstymui);


Gaminam:
Obuolius nulupame, išimame sėklytes ir supjaustome stambiais kubeliais. 
Jogurtą išplakame su cukrumi, vanile ir kiaušiniais.
Įmaišome miltus bei kepimo miltelius, suberiame obuolius.
Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, užbarstome smulkintų migdolų ir jei norit smulkinto šokolado (tik jį stenkitės įkišti giliau į tešlą, ne ant paviršiaus).
Kepame 200 °C  įkaitintoje orkaitėje , apie 30min. 
P.s. Šokoladas man neatsiejama dalis visur ir visada, tad įdėjau pasmulkinto pieniško šokolado gabalėlių.

Skanaus :) 

Ką pakeisčiau- Dėčiau tik natūralų jogurtą su  daugiau cukraus, nemėgindama eksperimentuoti, tačiau man šis pyragas nepaliko įspūdžio.
Ar gaminčiau dar: ne.
Receptą radau  Čia :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą