Reikės:
Šokoladiniam sluoksniui:
- 200 g. juodojo šokolado;
- 170 g. sviesto;
- 5 v.š. miltų;
- 3 v.š. kakavos;
- 3 kiaušinių;
- 4 šaukštų cukraus;
- 0,5 a.š. kepimo miltelių.
- 180 g. varškės;
- 2 bananų;
- 2 kiaušinių;
- 3 v.š. cukraus.
- 120 ml. pieno;
- 50 g. cukraus;
- 25 g. sviesto;
- 100 g. pieniško šokolado.
Gaminam:
Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą kartu su sviestu.
Kiaušinius su cukrumi plakame mikseriu 5min.
Miltus sumaišome su kakava ir kepimo milteliais.
Išlydytą šokoladą sumaišome su kiaušinių plakiniu ir įsijojame miltus su kakava.Viską išmaišome.
Visus produktus, reikalingus varškės-bananų sluoksniui, sudedame į blenderį ir sutriname iki vientisos masės.
Silikoninę kepimo formą patepame sviestu ir nestoru sluoksniu formoje paskleidžiame šokoladinę masę, paliekant tarpus, ant viršaus paskleidžiame varškės-bananų masę (užpildant paliktus tarpus) ir taip sluoksniuojame, kol bus sunaudota visa tešla.
Kepame 175 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min.
Patiekiant apipyliau karšto šokolado padažu. Mmmm...:)
Skanaus :)Ką pakeisčiau- Nieko. Skonis pasakiškas. Ypač tik iškepusio ir aplieto šokoladu.
Ar gaminčiau dar: taip taip taip!!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą