Reikės:
- Batono;
- Majonezo;
- Pomidorų padažo;
- Sūrio;
- Kumpelio, rūkytos dešros, dešrelių (priklausomai nuo to,kas jums skaniausia);
- Geltonos, raudonos paprikos;
- Čili pipiro.
štirpintą margariną
išplakite su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišykite vanilinį cukrų arba
vanilės ekstraktą. Išspauskite ir įmaišyti apelsino sultis.
Iš lėto berdami įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
Kepkite 30 minučių 180-190° C orkaitėje.
Kepimo laikas priklauso nuo Jūsų pyrago storio, kuo storesnis, tuo
ilgiau kepa.
Iškepusį apibarstykite cukraus pudra
Daugiau: http://www.gaspadine.lt/receptas/apelsininis-pyragas-9947?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt
Daugiau: http://www.gaspadine.lt/receptas/apelsininis-pyragas-9947?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt
Ant batono riekių užtepame majonezo ir pomidorų padažo.
Visus ingredientus supjaustome, sūrį sutarkuojame ir dedame ant aptepto batono pagal savo skonį.
Kepti apie 10-15min 150 *C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus :))
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą