2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

Dešrelės sluoksniuotoje tešloje

Paprastas, greitas, gražus ir žinoma skanus užkandis :)

REIKĖS:

  • Bemielės sluoksniuotos tešlos 500 g.;
  • Pieniškų dešrelių;
  • 1 kiaušinio.
Padažui:
  • Natūralaus jogurto;
  • Majonezo;
  • 1-2 skiltelių česnako;
  •  Druskos.

GAMINAM:

Tešlą atšildome, truputį pakočiojam. Dedam dešrelę ir vyniojam tešlą į vyniotinį. Viniotinį patepam išplaktu kiaušiniu, aštriu peiliu tešlą supjaustom riekelėmis ir dedam į kepimo popieriumi išklotą skardą. Orkaitę įkaitiname iki 200°C laipsnių ir kepam apie 10-15 min, kol gražiai paruduos.
Padažui sumaišome natūralų jogurtą su majonezu 1:1 santykiu, įspaudžiame česnako skiltelę bei dedame druskos pagal skonį.
 Skanaus :)))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą