REIKĖS:
- Bemielės sluoksniuotos tešlos 500 g.;
- Pieniškų dešrelių;
- 1 kiaušinio.
- Natūralaus jogurto;
- Majonezo;
- 1-2 skiltelių česnako;
- Druskos.
GAMINAM:
Tešlą atšildome, truputį pakočiojam. Dedam dešrelę ir vyniojam tešlą į vyniotinį. Viniotinį patepam išplaktu kiaušiniu, aštriu peiliu tešlą supjaustom riekelėmis ir dedam į kepimo popieriumi išklotą skardą. Orkaitę įkaitiname iki 200°C laipsnių ir kepam apie 10-15 min, kol gražiai paruduos.Padažui sumaišome natūralų jogurtą su majonezu 1:1 santykiu, įspaudžiame česnako skiltelę bei dedame druskos pagal skonį.
Skanaus :)))
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą