Reikės:
- 90 g. miltų;
- 1 kiaušinio;
- 180 ml. pieno;
- 1 a.š. kepimo miltelių;
- 120 g. fermentinio sūrio;
- 120 g. rūkytos dešros, deširelių, ar kumpelio;
- Picos prieskonių, paprikos, poro, čili prieskonių (nebūtina).
Gaminam:
Išplakame kiaušinį, įpilame pieno. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir palaipsniui įdedame į pieno masę. Maišome, kol tešla taps vienalytė. Sūrį sutarkuojame, dešrą supjaustome kūbeliais. Įmaišome į tešlą. Keksiukų formeles ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais, į jas paskirstome paruoštą tešlą. Kepame iki 2000C įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą