2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

Įdaryti riestainiai

Labai senai ragautas užkandis, kuris tinka lengviems stalo užkandžiams netikėtai aplankius svečiams :) Receptų internete begalės, tačiau manau keikvieno skonio reikalas kuo idaryti šiuos riestainiukus.
Skaitinėdama pastebėjau, kad daug kam prikepa, tačiau pati kepiau ant  paprasto kepimo popieriaus, ir viskas pavyko puikiai :)
REIKĖS:
  • 1-o pakelio nesaldžių riestainių;
  • Dešrelių;
  • Sūrio;
  • Vandens;
  • Majonezo;
  • Česnako;
  • Druskos, pipirų, mėgiamų prieskonių.
  • GAMINAM:

    Riestainius užmerkiame vandenyje apie 15 min. 
    Per tą laiką sutarkuojame sūrį, dešreles. Sumaišome, įspaudžiame česnako, dedame majonezo, prieskonių ir viską gerai sumaišome. 
    Imame išmirkusius riestainiukus, dedame įdaro ir kepame 200°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20min. 
    Skanaus :)))

    Patarimai- Padarykite prie barankyčiu natūralaus jogurto, majonezo ir česnako padažiuką, bus dar skaniau,bei nepagailėkite prieskonių, jei mėgstate aštriau. 
    Ar gaminčiau dar: Taip.

    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą