Paprastas, greitas, gražus ir žinoma skanus užkandis :)
REIKĖS:
Bemielės sluoksniuotos tešlos 500 g.;
Pieniškų dešrelių;
1 kiaušinio.
Padažui:
Natūralaus jogurto;
Majonezo;
1-2 skiltelių česnako;
Druskos.
GAMINAM:
Tešlą atšildome, truputį pakočiojam. Dedam dešrelę ir vyniojam tešlą į vyniotinį. Viniotinį patepam išplaktu kiaušiniu, aštriu peiliu tešlą supjaustom riekelėmis ir dedam į kepimo popieriumi išklotą skardą. Orkaitę įkaitiname iki 200°C laipsnių ir kepam apie 10-15 min, kol gražiai paruduos. Padažui sumaišome natūralų jogurtą su majonezu 1:1 santykiu, įspaudžiame česnako skiltelę bei dedame druskos pagal skonį. Skanaus :)))
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą